Декларация за поверителност

Декларация за поверителност и защита на личните данни

Ние, „ТАЙ Инвестмънт” ЕООД зачитаме Вашите лични данни и с настоящата „Декларация за поверителност и защита на личните данни“ Ви информираме как тази информация се използва от нас. Вие ни гласувате доверие, използвайки https://thailand-secrets.sale/ и ние ценим гласуваното доверие, затова поставяме на първо място защитата на личните данни, които ни предоставяте. Декларацията за поверителност и защита на личните данни е достъпна от нашата начална страница и се намира в долната част на сайта.

Този документ описва начина, по който ние използваме и обработваме Вашите лични данни, по възможно най-четим, достъпен и ясен начин. В допълнение, той ви дава информация как да се свържете с нас, в случай, че имате въпроси относно Вашите лични данни. Ние ще бъдем изключително доволни да сме Ви от помощ.  

Всеки път, когато използвате https://thailand-secrets.sale/, ще бъдете обвързани с настоящата политика за поверителност, и всеки път, когато използвате уебсайта, трябва да преглеждате този текст, за да бъдете сигурни, че сте съгласни с него. Ако не сте съгласни с него, моля не използвайте този сайт.

Основните принципи на нашата политика за поверителност са следните:

  • Ние, „ТАЙ Инвестмънт“ ЕООД ще използваме Вашата лична информация, за да можем да Ви предоставяме продуктите/услугите, които сте заявили от нас.

  • Ще споделяме Ваши данни с други компании, само ако това е необходимо, за да Ви предоставим продуктите/услугите (например, за да доставим Вашата поръчка ще трябва да споделим контактно лице, адрес, телефон с куриерската фирма). Споделяме минимално количество информация за съответната цел. Тези компании, с които споделяме информацията Ви, не могат да я използват, продават и предоставят на трети страни.  

  • Няма да споделяме и/или продаваме Вашата информация на никого по никаква причина.

  • Ще ви изпращаме информация за нашите продукти и/или услуги, само ако сте ни предоставили Вашето разрешение чрез съгласие.

 

 

Съдържание

I.      Информация

II.   Съгласие и бисквитки

III. Достъпност и преносимост

IV. Предупреждение

V.   Изтриване на данни или “Правото да бъдеш забравен“

VI. Маркетинг

VII.  Чувствителни даннии

VIII.  Влизане в сила и изменения


 

I. ИНФОРМАЦИЯ

1. ДАННИ ЗА „ТАЙ Инвестмънт“ ЕООД

Наименование на доставчика: „ТАЙ Инвестмънт“ ЕООД

Седалище и адрес за упражняване на дейността, адрес за отправяне на жалби от потребители и рекламации: България, гр. София, ж.к. „Младост’’ -3, бл. 375, вх. 1

Управител: Бисер Иванов

Данни за контакт:

Мобилен телефон: 0894 35 27 67

И-мейл: orders@Thailand-Secrets.sale

УЕБ адрес: https://thailand-secrets.sale/

Вписване в публични регистри: ЕИК 202778087

Регистрация по ЗДДС 202778087


2. ОРГАН ЗА ЗАЩИТА НА ДАННИТЕ:

Адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, 
тел.: (02) 940 20 46
факс: (02) 940 36 40
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

3. ЦЕЛИ, ПОЛУЧАВАНЕ, ОБРАБОТКА, ПРЕДОСТАВЯНЕ И СЪХРАНЕНИЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

Ние, „ТАЙ Инвестмънт” ЕООД, бихме искали да знаете, че изискваме и използваме Вашата лична информация (име, адрес, телефон, и-мейл и т.н.), само с цел - доставка на Вашата поръчка и обработка на плащанията Ви.

Уеб сайтът https://thailand-secrets.sale/ не изисква регистрация и Ваш профил. Поръчвате единствено и само като „гост” на сайта, за да можем коректно и навреме да обслужим самата доставка.Личните данни, които ни предоставяте, ще бъдат обработвани и съхранявани във файл под отговорността на „ТАЙ Инвестмънт“ ЕООД за целите на:

- Изпълнението и прилагането на договора за покупка и продажба на продуктите / услугите, които сте закупили;

- Изпълняването на Вашите заявки;

- Управлението на доставката и/или проверка на правилното получаване на съответния продукт

-  Отговаряне на всяко запитване или предложение, което Вие или трето лице можете да имате

Идентифицирането на Вас като потребител с цел възпроизвеждане на изявлението Ви за направена поръчка, рекламация и право на отказ и др. се извършва чрез съхранените на сървъра на уебсайта https://thailand-secrets.sale/ и/или съхранение на IP адреса на потребителя, съхранение на и-мейл съобщенията, както и всяка друга лична информация, необходима за идентифицирането Ви. Данните се съхраняват допълнително в резервно копие на сайта, което се синхронизира с едноседмично закъснение и се пазят в срок от седем дни, след което автоматично се изтриват.

„ТАЙ Инвестмънт” ЕООД ще споделя Ваши данни с други компании, само ако това е необходимо, за да Ви доставим продуктите/услугите (например, за да доставим Вашата поръчка ще трябва да споделим контактно лице, адрес, телефон с куриерската фирма). Споделяме минимално количество информация за съответната цел. Тези компании, с които споделяме информацията Ви, не могат да я продават и предоставят на трети страни.

Ние, в „ТАЙ Инвестмънт” ЕООД може да разкриваме тази информация на компании -трети страни, обработващи информация, на центрове за изпълнение, на финансови институции или на други доставчици трети страни, предоставящи услуги, които подпомагат нашите бизнес дейности (като разследвания за измами, събиране на дължими суми, свързани програми и програми за възнаграждения, доставчици на технологични услуги, управление на финансовите транзакции, логистични услуги, транспорт, управление на поръчките и обслужване на клиенти, и/или анализ на транзакциите, направени през сайта, за да предоставим на потребителите си достатъчни гаранции при транзакции по закупуване и т.н.), или доколкото е необходимо, за да обработим Вашите поръчки. Чрез предоставяне на информация в този уебсайт или по друг начин на нас, Вие изрично ни разрешавате да разкрием и обработваме Вашите данни както е описано в настоящата „Декларация за поверителност и защита на личните данни“. Вашето съгласие за този достъп/оповестяване включва случаите, в които за ефективността на предоставянето на услугите, доставчиците могат да бъдат разположени и извън България, в Европа, в Съединените американски щати или други страни или територии извън Европейското икономическо пространство.

За да функционира правилно уебсайта https://thailand-secrets.sale/ и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите продукти и Вашето преживяване, ние използваме следните програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес и анализират Вашето поведение при престоя на уебстраницата без това да Ви идентифицира като физическо лице: Google Analytics, Google Webmaster tools, Google AdWords, Facebook. В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

С настоящото Ви уведомяваме, че като ни предоставите информация чрез уебсайта https://thailand-secrets.sale/, Вие изрично ни давате разрешение да разкриваме и/или прехвърляме тези данни.

4. КОНФИДЕНЦИАЛОСТ

Ние, в „ТАЙ Инвестмънт” ЕООД разбираме колко е важна конфиденциалността на Вашите данни. Държим на сигурността на нашите потребители и сме осигурили всички технически средства за опазване на личната Ви информация.

„ТАЙ Инвестмънт” ЕООД гарантира на своите потребители конфиденциалността на предоставената информация и защита на личните им данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в Общите условия, публикувани на https://thailand-secrets.sale/. „ТАЙ Инвестмънт” ЕООД защитава личните данни на потребителя, станали му известни при извършване на заявление за поръчка, като това задължение отпада в случай, че потребителят е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на публикувани Общи условия, „ТАЙ Инвестмънт” ЕООД може да използва личните данни на потребителя единствено и само за целите, предвидени в тях. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство и приложимите международни актове.

„ТАЙ Инвестмънт” ЕООД се задължава да не разкрива никакви лични данни за потребителя на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато е получил изричното писмено съгласие на потребителя, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация.

„ТАЙ Инвестмънт” ЕООД няма да предоставя информация на трети лица без изричното съгласие на потребителя. „ТАЙ Инвестмънт” ЕООД се стреми да обезпечи сигурността на данните за потребителя, така че трети лица да нямат достъп до тази информация. Въпреки че се полагат големи усилия да се предотврати достъпът на трети лица, не може да се търси отговорност от „ТАЙ Инвестмънт” ЕООД, ако информацията е получена от трети лица в нарушение на закона. „ТАЙ Инвестмънт” ЕООД не отдава, продава или по друг начин разпространява лични данни на потребителя на трети страни по никакъв повод, освен когато това е наложено по силата на закон или съдебна заповед.

„ТАЙ Инвестмънт” ЕООД се задължава да спазва стриктно разпоредбите на ЗЗЛД и Общия регламент относно защитата на личните данни и да въведе подходящите технически и организационни мерки, за да опазим Вашата сигурност. 

„ТАЙ Инвестмънт” ЕООД се задължава да не преотстъпва, предава, продава или разпространява предоставените от Вас лични данни по какъвто и да е начин, освен в случаите, описани в настоящата “Декларация за поверителност и защита на личните данни“.

„ТАЙ Инвестмънт” ЕООД се задължава да не предоставя информация на трети лица без изричното съгласие на клиента, както и да обезпечи по всички възможни начини сигурността и неприкосновеността на подадената информация.

„ТАЙ Инвестмънт” ЕООД не носи никаква отговорност, ако трети лица умишлено използват лична информация, свързана по някакъв начин с Вас и това противоречи на законовите норми и разпоредби.

 

„ТАЙ Инвестмънт” ЕООД като администратор на лични данни, се задължава да поддържа личната Ви информация като поверителна и да гарантира упражняването на Вашите права на достъп, коригиране, заличаване и възражение, чрез изпращане на писмо до посочения по-горе адрес или по имейл на orders@Thailand-Secrets.sale,

на вниманието на Бисер Иванов (Длъжностно лице по защита на данните).

В случай, че решите да упражните тези права и Вашият имейл се появява като част от личните данни, които сте ни предоставили, ще бъдем благодарни, ако бихте могли да споменете това специфично обстоятелство, като посочите имейл адреса, чрез който се упражнява правото на достъп, коригиране, заличаване и възражение.

 

II. СЪГЛАСИЕ И БИСКВИТКИ

 

Вашето решение да предоставяте лична информация е доброволно, свободно изразено, кокретно за категория лични данни, информирано – дадено на основата на пълна, точна и лесно разбираема информация, недвусмислено и чрез изрично изявление. Въпреки това, ако не предоставите исканата информация, ние може да не успеем да постигнем целите, очертани в настоящата Декларация за поверителност.

С настоящото Вие гарантирате, че предоставените лични данни са верни и точни и се задължавате да ни уведомявате за всяка промяна или тяхно изменение. Всякаква загуба или щети, причинени на уебсайта или на лицето, отговорно за уебсайта или на всяко трето лице чрез предоставянето на погрешна, неточна или непълна информация, ще е изключителна отговорност на Потребителя.

 

„ТАЙ Инвестмънт” ЕООД не предлага продукти/услуги на потребители под 18 годишна възраст и не следва да изисква съгласие.

 

В този уебсайт използваме бисквитки (cookies), които са малки текстови файлове с информация за Вашата навигация в него, чиято основна цел е да се подобри Вашия опит в уебсайта. Бисквитките се запазват в продължение на 6 (шест месеца) от

Интернет страницата върху твърдия диск на компютъра на потребителя, на неговия телефон, таблет и друго използвано устройство и позволяват възстановяване на информация за Потребителя, като го идентифицират и позволяват проследяване на действията му, Интернет страниците, които посещава, хипер-връзките, които използва, информацията, която ползва и записва и други. Тези действия на „ТАЙ Инвестмънт” ЕООД се извършват с цел подобряване на услугите и осъществяване на търговската дейност в полза на потребителя.

 

Ако предпочитате да избегнете използването на бисквитки на https://thailand-secrets.sale/, като вземете предвид описаните по-горе ползи, първо трябва да забраните използването на бисквитки в браузъра си, след което да изтриете свързани с този сайт бисквитки, запаметени в браузъра. Можете да използвате тази опция за предотвратяване на използването на бисквитки по всяко време.

 

Можете да ограничите, блокирате или изтриете бисквитки от този уебсайт по всяко време чрез промяна на конфигурацията на Вашия браузър. Въпреки че настройките са различни във всеки браузър, бисквитките обикновено се конфигурират в "Предпочитания" или менюто "Инструменти". За повече подробности относно конфигурирането на бисквитки в браузъра, вижте в менюто "Помощ" в самия браузър.

III. ДОСТЪПНОСТ И ПРЕНОСИМОСТ

 

Ние използваме предоставените от Вас лични данни само за коректно и качествено обслужване на процеса от поръчка до доставка.

При споделяне на данни с трети страни, в случаите описани в настоящата „Декларация за поверителност и защита на личните данни“, Вие ни предоставяте правото на преносимост на данните при обработка на основание съгласие или договор с третите страни. Третите страни, доставчици на услуги са обвързани от конфиденциални правила и не е позволено да използват вашите лични данни за други цели.

 

IV. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

 

В съответствие с европейските закони за защита на личните данни, ние спазваме необходимите процедури, за да предотвратим неупълномощен достъп до и неправилното използване на лични данни. Ние използваме съответните бизнес системи и процедури, за да защитаваме и осигурим безопасността на личните данни, които ни предоставяте. Ние също така използваме процедури по осигуряването на сигурността и технчиески и физически забрани за достъп и употреба на лични данни на нашите сървъри. Само оторизиран персонал има достъп до личните данни, за целите на тяхната работа.

 

В случай на нарушение на сигурността на личните данни „ТАЙ Инвестмънт” ЕООД има определен отговорен служител -  Бисер Иванов (Длъжностното лице по Защита на данните) за реакция при нарушение на сигурността на личните данни, който има задължение своевременно да уведоми КЗЛД в срок до 72 часа от узнаването за нарушението.

 

V. ИЗТРИВАНЕ НА ДАННИ ИЛИ „ПРАВОТО ДА БЪДЕШ ЗАБРАВЕН“

 

Правото на изтриване (или “правото да бъдеш забравен”) дава възможност, когато потребителят на данни не желае данните му да бъдат обработвани и не съществуват законни основания за тяхното съхранение, да поиска те да бъдат заличени при едно от следните основания:
• личните данни повече не са необходими за целите, за които са били събрани или обработвани по друг начин;
• субектът на данните оттегля своето съгласие, върху което се основава обра- ботването на данните;
• субектът на данни възразява срещу обработването и няма преимуществено законово основание за продължаване на обработването;
• личните данни са били обработвани незаконосъобразно;
• личните данни трябва да бъдат изтрити с цел спазването на правно задължение;

 

VI. МАРКЕТИНГ

 

Съгласявайки се с с настоящящата „Декларация за поверителност и защита на личните данни“, Вие ни давате право да Ви показваме рекламни съощения. Съдържанието на тези съобщения е насочено само и единствено към по-доброто информиране на потребителя за най-новите оферти, специални намаления, отстъпки и промоции.

 

VII. ЗАЩИТА НА ЧУВСТВИТЕЛНИ ДАННИ

„ТАЙ Инвестмънт” ЕООД не събира, не обработва и не съхранява чувствителни лични данни, като информация за здравето, расата, сексуалната ориентация, религията и политическите убеждения на потребителите.  


VIII. ВЛИЗАНЕ В СИЛА И ИЗМЕНЕНИЯ


Настоящата „Декларация за поверителност и защита на личните данни“ влиза в сила на 25 май 2018 г.

Настоящящата „Декларация за поверителност и защита на личните данни“, може да бъде изменяна едностранно от „ТАЙ Инвестмънт” ЕООД по негово усмотрение по всяко време или с цел изпълнение на изискванията на действащото законодателство. Всеки път, когато използвате https://thailand-secrets.sale/, ще бъдете обвързани с настоящата „Декларация за поверителност и защита на личните данни“, и всеки път, когато използвате уебсайта, трябва да преглеждате този текст, за да бъдете сигурни, че сте съгласни с него. Ако не сте съгласни с него, моля не използвайте този сайт.

Последна актуализация на „Декларация за поверителност и защита на личните данни“: 25 май 2018 г.

Желаем Ви приятно пазаруване!

С уважение:

Екипът на „ТАЙ Инвестмънт” ЕООД