ПОРЪЧАЙ

В съвременната психология и интегративна наука за човека двадесет и първи век отбеляза коренен прелом в усилията на специалистите по света. От фокусиране върху проблемите и патологията, съвременната наука все повече се интересува от човешкото благополучие и възможностите то да бъде постигано и развивано.

            В интимната сфера това означава, че все повече проспериращите хора се замислят върху потенциалите си шансове те да бъдат максимално разкривани, което на практика е далеч по-добрия вариант да загърбим болестите и неблагополучията.

            За разлика от терапевтичния (медицинския) модел, който предвижда прием на стимуланти при нужда, подходът, ориентиран към оптимална форма изисква постоянна грижа за здравето ни чрез действия, които имат мултиплициращ ефект. Именно тази способност има новият продукт Тайната на Мъжкото Удоволствие, който едновременно гарантира върхова сексуална изява, оптимална физическа форма, отлично здраве и репродуктивни възможности.

Ефектът му се постига благодарение на невероятното съчетаване на съставки от традиционната и съвременната медицина, които подобряват метаболизма, повишават енергията в организма и едновременно с това засилват еротичното желание, подобряват ерекцията и сперматогенезата. Това цялостно въздействие се гарантира от подпомагане на естествените процеси в организма,без да се пораждат никакви рискове за здравето. Гаранция за това е фактът, че хранителната добавка  ''Тайната на Мъжкото Удоволствие" е преминала уведомителен режим на Агенцията по Храните и има сертификат за качество, каквито отсъстват при огромната част от останалите продукти от този клас, заливащи нашия пазар.

ПОРЪЧАЙ

             

''Тайната на Мъжкото Удоволствие" съдържа 60капсули. Те са достатъчни заредовен прием в течение на 2 месеца и половина с кратка междинна почивка.  Ако сравним цените с тези на други брандове,които на пръв поглед предлагат по-евтини продукти, стойността на единица приемза целия период, в който „Тайната на Мъжкото Удоволствие“ осигурява своя ефекте значително по-ниска.

Съществуват различни схеми за прием на продукта:

1.       При мъже, които имат периодични срещи със сексуалните си партньорки и искат в този период да оставят незабравими спомени:
Приемът е по еднакапсула на ден (сутрин), като 30 минути преди самия сексуален контакт може да севземе втора капсула. В края на първата седмица се прави двудневна пауза.

2.       При мъже с възможност за редовни сексуални контакти:
Приемът е по една капсула на ден в течение на един месец, след което се прави пауза от 15 дни и отново се приема по една капсула дневно.

"Тайната на Мъжкото Удоволствие" е от групата на хранителните добавки и поради това няма изразени странични действия или нежелани взаимодействия с други медикаменти. Той чудесно се комбинира с препоръчваните като средство на първи избор при еректилна дисфункция PDE5 инхибитори, като допълва ефектът им и позволява по-бързото намаляване на дозировките и спирането им при запазване на постигнатите резултати.

Появата на различни оплаквания от рода на сърцебиене или изпотяване в периода на прием на ''Тайната на Мъжкото Удоволствие", няма пряка връзка с неговото действие и най-често се дължи на моментна тревожност или несигурност,главни виновници за най-честите затруднения, свързани с ерекцията. Въпреки това, добре е при всякакви необичайни прояви по време на приема, човек да се обръща към общо практикуващия лекар, тъй като те могат да са свързани с други заболявания, които се нуждаят от интервенция.

ПОРЪЧАЙ


Досегашната ни клинична практика с продукта по категоричен начин показва, че той е едно от най-добрите средства на нашия пазар, гарантиращо мъжкото здраве и върхова сексуална изява, без рисковеДоказателство за това е фактът, че много от мъжете почувствали благоприятното въздействие на първата опаковка, купуват 3 – 6 опаковки, с което постигат целогодишно поддържане в оптимално състояние.

Стремежът ни, заедно с производителите на''Тайната на Мъжкото Удоволствие", е да подобряваме непрекъснато взаимодействието си с нашите клиенти.Затова ще сме благодарни за обратната връзка, която бихте ни дали при използване на продукта. В тази комуникация бихме могли да коментираме и някои други аспекти на сексуалната изява и интимните отношения, които се нуждаят от допълнителна подкрепа. Така се надяваме заедно да осигурим най-добрата,продължителна и трайна гаранция за върхова сексуална форма, удовлетворяващи интимни отношения, перфектно здраве и благополучие.

В помощ на добрите и позитивни взаимоотношения между двата пола е капсулата за вдъхновение на ''Тайната на Мъжкото Удоволствие"! 

Вижте схеми за прием на продукта ТУК!

Следете и другите любопитни за всеки нас теми в блога на "Тайната на Мъжкото Удоволствие" и д-р Румен Бостанджиев ТУК!

Препоръчителна дневна доза: 1 капсула сутрин след храна, при необходимост 2-а вечер преди планирана активност. Препоръчва се редуването на 5-дневен прием с 2 дни почивка.'Тайната на Мъжкото Удоволствие" в медиите!


Анимация "Тайната на Мъжкото Удоволствие"


ЗАБАВНИ МЪЖКИ ИСТОРИИ